Essence colour boost vinylicious liquid lipstick

In mijn vorige blogpost besprak ik al de andere tinten van de colour boost Essence lipsticks. Dit keer de vinylicious variant en niet de matte.

Ik ben echt dol op roze tinten zoals jullie wel weten. Rozé staat me gewoon het beste en ik vind het heerlijk voor alledaags gebruik. Deze variant laat me lippen een beetje plakken maar ik vind dat echt heel erg fijn, dat heb ik gewoon veel liever dan dat droge mattige gevoel op mijn lippen. Ik glijd graag met mijn lippen over elkaar. Dat andere droogt vaak zo hard en ruw op.

Deze kleur vind ik heel erg mooi en voelt prettig aan op de lippen. Ik vind alleen de roze tint niet perse heel erg mooi, hij is mij iets te roze. Ik ga liever voor een nude roze tint.

Maar voor die nog geen 3 euro zeker het geld waard. Ook vind ik het mega fijn dat het een draaidop heeft met de gloss erin. De lipstick flacons gaan vaak open in mijn tas en dan komt er allemaal troep in mijn lipsticks dat vind ik gewoon zonde van de binnenkant van mijn tassen en de lipstick natuurlijk.

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *