Make-up revolution matte lipkit

Ik kwam dit leuke setje tegen bij Kruidvat van Make-up revolution. Hierin zitten een lipliner en een matte gloss in de kleur Reign. Een oranje rozige tint.

Er zit een ontzettend zacht potloodje bij die je lippen heel erg verzorgd. Alleen de lipliner zal al perfect zijn voor alledaags gebruik. De gloss trekt helaas wat in mijn lippen en voelt na verloop van tijd heel plakkerig aan en totaal niet fijn. Ik ben ook niet zo dol op matte glosjes normaliter maar vond de verpakking super mooi en ook de tint zag er zo mooi uit.

Een foto van dat ik niks op mijn lippen heb:

Alleen de lipliner:

En dit is een foto met de lipliner en de gloss:

Deze lipkit kostte mij 5,99! De kleur vind ik wel onwijs mooi maar helaas werkt deze voor mij niet zoals ik zou willen. Ik merk dat ik hem gewoon minder vaak pak dan ik zou willen. Ik denk dat een matte combinatie voor mij gewoon niet zo goed werkt. De structuur spreekt mij niet zo aan en daarom pak ik hem gewoon wat minder vaak gok ik.

Mocht je nou dol zijn op dit effect en het totaal niet erg vinden dat hij wat droog word.. dan is dit zeker wel een lipkit voor jou!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *