Real Techniques base and finish sponge

Ik ben een echte make-up spons lover! Ik vind het heerlijk om mijn make-up aan te brengen met een spons en niet met mijn handen. Ik zweer bij de beautyblenders, maar de ‘normale’ RT spons vind ik ook echt super.

Toen ik deze versie tegenkwam wilde ik hem graag proberen. Het is een spons met 2 zijdes, voor nat en droog gebruik. Het is besteld voor je basis en je finish. Hij is dus ook perfect om te contouren. Deze spons kostte mij 6,99.

Helaas werkt de spons voor mij niet zoals ik zou willen, de zachte kant vind ik echt zalig maar hij blijft behoorlijk hard. Ik krijg deze spons niet zoals ik zou willen. De ‘normale’ spons wordt heerlijk groot en zacht maar deze blijft behoorlijk hard en compact.

Wat wel fijn is aan deze spons is dat hij latexvrij is. Dat dan weer wel haha! Deze spons zou ik niet perse aanraden, kies dan liever voor de normale oranje spons, die is heerlijk!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

  1. Ik gebruik normaal de andere. Ik zag deze liggen maar twijfelde om het te kopen. Uiteindelijk kocht ik hem en heeft mijn zusje hem gebruikt. Ik vind hun sponzen over het algemeen erg goed. Fijne review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *