Welkom lieve Louá

Ja daar is ze eindelijk! Ons wondertje is geboren op 19 oktober!

Graag wil ik jullie ons geboortekaartje delen die wij in samenwerking met Tadaaz hebben gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met de mooie kwaliteit van de kaartjes en de super lieve en snelle service!

Tadaaz heeft ontzettend veel kaartjes en het was voor ons ook best lastig kiezen welke het voor ons moest gaan worden. Wij houden namelijk van subtiel en toch lief. Het liefst met weinig poespas of felle kleuren. Toen wij het geboortekaartje bloemblaadjes tegenkwamen werden wij opslag verliefd en was er geen twijfel meer mogelijk, dit moet hem gaan worden.

Geboortekaartjes zijn natuurlijk erg persoonlijk en daarom heeft Tadaaz voor iedereen wel keus. Van drukke printjes tot animatie en heel lieflijk. Ik zou persoonlijk iedereen aanraden om hier eens te kijken en niet alleen voor geboortekaartjes maar voor diverse kaarten en bedankjes kun je ook bij ze terecht.

Het is een heel licht poeder roze kaartje met bloemblaadjes. Aan de binnenkant is hij clean maar je kan zelf allerlei plaatjes of symbolen toevoegen.

Wij vinden het zelf dus erg mooi om het kaartje clean te houden en geen overbodige informatie erin te zetten.

Rechts staat dus haar naam met bijbehorende informatie, aan de andere kant staan 2 baby voetjes met onze persoonlijke gegevens zoals adres en telefoonnummers.

Dol gelukkig zijn wij met het kaartje en willen Tadaaz daarom enorm bedanken! Een echte mooie afsluiter van de zwangerschap en het begin van een mooi nieuw leven.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

  1. Dit heb ik compleet gemist. Alsnog gefeliciteerd!!! En ik gebruikte ook de kaarten van Tadaaz. Ze zijn zo mooi en tenminste niet standaard en tegelijk van goede kwaliteit. Bijzondere namen heeft je dochtertje. Hebben ze ook een betekenis?

    1. Wat lief dankje xxx Ja Louá (lua) betekend maan in het portugees, Nachita is de naam van mijn vriend zijn Mexicaanse oma hihi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *