Trendy items | Black Friday

Aankomende vrijdag is het weer black Friday! Normaal gesproken doe ik er nooit echt aan mee en houd ik de aanbiedingen ook niet in de gaten.

Maar nu ik natuurlijk een maand geleden bevallen ben en eigenlijk een hele nieuwe garderobe nodig heb vind ik het toch wel leuk om het een en ander in de gaten te houden. Vrijdag gaan wij dus ook lekker een dagje shoppen zodat ik wat trendy items kan scoren.

Eigenlijk heb ik nog niet echt goed gekeken wat ik zou willen scoren deze black friday. Ik heb alleen echt een aantal broeken nodig want ik leef nu in leggings, panty’s en nog positiebroeken. Ik ben echt dol op Zara en hun zusterbedrijf Lefties. Voor Dani kwam ik dit tegen en vond ik ook super tof, net even anders 2trendy.nl

Wij gaan dus vrijdag koopjesjagen! Wat doen jullie aankomende vrijdag? gaan jullie ook shoppen in de winkels of online?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *