De kraamweek, hoe is ie mij bevallen?

Ondertussen zijn we al weer een aantal weekjes verder maar toch wilde ik jullie graag mijn ervaring met de kraamweek vertellen.

Ik ben eigenlijk al sinds ik me kan herinneren een emotioneel persoon. Tijdens de zwangerschap was dit nog ff wat meer maar na de bevalling kon ik niet meer stoppen met huilen. Het was zo intens en echt emotioneel. Als Louá was afgevallen moest ik keihard janken, als ze prikjes kreeg brulde ik het uit. Maar dat niet alleen, nee als ik alleen al naar haar keek rolde de tranen over mijn wangen. Niet 1 keer per dag maar gewoon een keer of 50. Ik raakte bijna in paniek hiervan omdat ik bang was dat ik in een depressie zou raken. Gewoon zoveel geluk en liefde je kan het je niet voorstellen gewoon.

De kraamweek zelf bestond dus uit vele tranen. Had ik even geluk dat mama de kraamverzorgster was en dit daardoor zoveel fijner aanvoelde voor mij. Mijn moeder kent mij door en door en als ik weer eens jankte was het gewoon oh daar gaat ze weer haha. Ik vond het zo bijzonder dit samen met haar mee te mogen maken.

Het was een redelijk drukke week met veel afspraken, verloskundige die meerdere keren langskwam. Van het consultatiebureau kwamen ze 2 keer langs. Mijn huisarts kwam op bezoek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat vond ik behoorlijk pittig. Alle visite die langs wilde komen, ik zat er echt niet op te wachten. Ook moest ik 3 keer in 1 week naar de fysio omdat mijn stuitje scheef is komen te staan tijdens de bevalling. Ik wilde alleen maar met haar en Dani zijn en natuurlijk mijn moeder. Het voelde allemaal zoveel en wij hadden nergens behoefte aan alleen aan elkaar.

Mocht er een 2e komen ga ik zeker een kraamfeest geven, dat zou mij zoveel meer rust geven.

De kraamweek vond ik dus best pittig, natuurlijk ook ontzettend mooi en emotioneel maar je wordt zo geleefd die eerste 2 weken dat je daarna pas echt kan gaan genieten.

Benieuwd naar Louá of hoe het met ons gaat? Volg Foryourstyle op Instagram!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *