Fit mom

Deze mommy is behoorlijk toe aan een gezond en fit leven.

Als ik op na controle ben geweest bij de verloskundige en alles is goed mag ik beginnen met sporten. Ik ben natuurlijk nog onder behandeling bij de bekkentherapeut en zal hier ook onder behandeling blijven. Zij heeft mij het een en ander verteld wat wel en niet voor mij zal gaan werken. Ik mag in verband met mijn stuitje deze niet al teveel belasten. Het is dus beter om niet te gaan fietsen of bepaalde oefeningen te doen die het nog erger kunnen maken. Wandelen en hardlopen zijn dan wel workouts die ik kan gaan doen.

Ook ga ik mamafit volgen om mijn bekken steviger en krachtiger te maken. Deze zijn nu helemaal verzwakt en dat is met oog op de toekomst niet heel erg verstandig om hier mee door te lopen. Bij mamafit volg je samen met andere net bevallen dames een programma met oefeningen die goed zijn voor het herstel en wederopbouw. Niet perse iets wat ik graag wilde doen maar het is gewoon beter voor later en eventueel nogmaals een zwangerschap.

 

Januari komt al aardig dichtbij en ook ik zal mijn goede voornemens even opnoemen; gezond eten, afslanken en veel sporten. Nou dat gaan we natuurlijk weer gewoon proberen. Ik zal ook in december naar een voedingscoach gaan omdat ik het graag goed wilde aanpakken dit keer. Ik wil het gelijk goed doen en precies weten wat ik wel en niet moet nemen of wat wel en niet werkt voor mij.

Maar bij deze gezonde leefstijl hoort natuurlijk ook een goede outfit. van Dutch Designer Outlet ontving ik een prachtig setje die ik zal gaan gebruiken tijdens het sporten. Ik heb goede ondersteuning nodig en ook iets wat natuurlijk er een beetje fabulous uitziet.

Ik koos dit prachtige setje uit van Emporio Armani! Hoe mooi is dit setje! De kleuren vind ik echt prachtig omdat ik normaal zou kiezen voor zwart. Ze verkopen tevens ook prachtige lingerie van onder andere Marlies Dekkers en Sapph. Voor mij als curvy vrouw die wel steun nodig heeft is dit echt een top site. Ze verkopen hier voor iedere vrouw iets en dat maakt mij echt blij. Ik hoef niet naar een andere winkel omdat ik een grotere cup maat heb. Ik zal lekker gaan sporten in dit mooie setje en dat motiveert mij daarom nog meer. Dit is net even anders en je kan het matchen met de slips, dat vind ik toch ook altijd ideaal. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen aan de gezonde leefstijl. Neem zeker een kijkje als je opzoek bent naar mooie lingerie setjes.

 

Ben je benieuwd en wil je meer zien? Volg Foryourstyle.nl op Instagram!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *