Klachten na de bevalling

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen in mijn bevallingsverhaal heb ik veel klachten gehad na de bevalling.

Mijn stuitje is scheef komen te staan waardoor zitten/staan en lopen allemaal behoorlijk lastig was. Het gaat nu steeds beter en ik heb hierbij ook hulp van een bekkentherapeut. Ook ga ik Mamafit lessen volgen om mijn bekkenbodem steviger te maken. Het is allemaal erg slap en dit moet natuurlijk weer wat spierkracht erbij krijgen. Ik zit er niet echt op te wachten maar het is gewoon beter om het te doen zodat je later niet nog meer ellende hiervan hebt.

Ik merk wel dat ik met de week steeds fitter begin te worden en ik weer langere stukken kan lopen. Eerst was 5 minuten al te veel en nu kan ik toch al een flink stuk langer bezig zijn. Het is zo fijn dat zoiets bestaat en ze je stuitje gewoon weer recht kunnen zetten binnen een seconde van tijd! Ideaal! Go profundum! Jullie zijn top!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *