Een persoonlijk kerstcadeau

Kerstcadeaus blijven altijd een moeilijk iets, wat geef je aan je vader en wat zou je broertje nou graag willen. Wij kozen ervoor om dit te geven..

Een paar leuke kleine cadeautjes zijn leuk maar ik vind het ook altijd wel mooi om iets groters te geven of iets waar een dierbare herinnering aan zit. Wij kozen ervoor om een fotoalbum te geven aan mijn ouders en broertje met leuke foto’s van ons 6’en. Het is gewoon altijd heel erg leuk om foto’s te hebben in plaats van op je telefoon.

Het is een prachtig groot fotoboek van hele goede kwaliteit! De kaft is super stevig en het papier is erg dik. Voorheen heb ik wel vaker fotoboeken gemaakt maar dat viel dan toch altijd wel een beetje tegen. De kwaliteit hiervan is echt top! Ik merk wel dat mijn telefoon of de telefoon waarmee de foto’s zijn gemaakt niet helemaal goede kwaliteit heeft. Sommige foto’s zijn niet helemaal scherp maar dat komt puur door de kwaliteit van de foto’s die ik aangeleverd heb.

De kaft vind ik super mooi! Hij staat dan wel niet recht in het midden maar hij loopt door op de achterkant waardoor het 1 geheel is geworden.

Wat geven jullie voor kerst?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *