Houten speelgoed voor kindjes

Louá is inmiddels alweer 2 maanden oud en ja ja het klinkt cliché maar het is toch echt waar, de tijd vliegt.

Sinterklaas is voorbij en kerst staat voor de deur, de leukste tijd van het jaar. Ik ben onwijs dol op dit soort warme dagen en kan echt niet wachten tot het zover is. Ik vind het gewoon ontzettend knus en gezellig. Zeker nu ons kleine meisje erbij is. Familie is zo dierbaar en zeker in deze warme maand word ik daar nog blijer van en breng ik het liefst veel tijd met ze door.

Wij wilden graag wat leuk speelgoed voor Louá zodat ze straks wat heeft om mee te spelen. Ze begint al meer te lachen en vind het leuk om dingen vast te pakken. Er is zo weinig speelgoed wat echt voor haar leeftijd is. Ook ben ik vrij moeilijk en vind ik houten speelgoed gewoon super tof! Ik weet dat felle kleuren voor kindjes natuurlijk erg aantrekkelijk zijn maar ik vind wel dat daar een balans in moet zijn. Ik ben niet zo fan van al het plastic speelgoed wat iedereen heeft en kies liever voor een alternatief.

Hape speelgoed verkoopt houten speelgoed voor kindjes vanaf 0 jaar. Van babyspeelgoed tot treinbanen en keukentjes. Super leuk natuurlijk! Louá is nog zo klein maar oh wat lijkt het me gezellig om samen met haar te spelen in een keukentje. Hoe schattig is dat? Wij kozen bij Hape speelgoed wat leuke items uit zoals dit babyspeelgoed waar ze nu al lekker mee aan de slag kan. Speeltjes voor in bad en een leuke rammelaar die ze echt al interessant vind.

Ze is natuurlijk nog erg klein maar ik kon het niet laten om ook wat items voor de toekomst te bestellen, ik bedoel dit kan je toch niet laten? Een mega leuk theesetje met een hightea toren om later met mama mee te spelen. Onwijs mooi speelgoed en zo duurzaam.

En ook deze sushi set is toch te gek? Wij houden allebei heel erg van sushi dus hoe leuk is het voor haar om dit ook toe te voegen aan haar speelgoed stash.

En natuurlijk de all time favoriet voor kindjes, een paar houten puzzels. Ik weet nog dat ik hier als kind echt gek op was. Uren speelplezier… stukjes erin, stukjes eruit en ga zo maar door. Het blijft voor kinderen gewoon zo fascinerend.

Als Louá volgend jaar een stuk ouder is en meer interesse heeft in speelgoed zal ik zeker hier speelgoed eten gaan kopen. Ze verkopen namelijk nog veel meer van dit soort producten. Leuk om het thee setje uit te breiden met bijvoorbeeld een ontbijtsetje of fruit.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *