Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Het jaar is weer bijna afgelopen en ik wilde even stilstaan bij wat mooie gebeurtenissen.

Dit jaar was natuurlijk een heel bijzonder jaar, ik raakte in februari zwanger dus bestond dit jaar vooral uit zwanger zijn. Ondanks alle klachten heb ik hier echt ontzettend van genoten achteraf. Het was zo bijzonder om zwanger te mogen zijn en natuurlijk een prachtig meisje op de wereld te zetten. Dit zou ik zo nog 100 keer overdoen.

Ook ging het onwijs goed met mijn blog, ik kon hier wat meer tijd instoppen waardoor ik er ook meer voor terug kreeg. Meer bezoekers, meer volgers op social media en leuke samenwerkingen.

Vanaf nu zal foryoustyle dus ook veel moederschap gerelateerde artikelen gaan bevatten wat jullie misschien wel is opgevallen. Ook blijven er artikelen online komen over voeding, make-up, lifestyle en gezondheid.

Ik hoop dat jullie jaar een prachtig jaar was en dat volgend jaar nog mooier zal zijn. Ik wens jullie veel geluk en liefde toe! Op naar een succesvol en gezond 2019! Bedankt voor jullie leuke reacties en support dit jaar.

Liefs!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *