Real Techniques kwasten

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op make-up en huidverzorging. Nu Louá iets meer haar ritme vindt kan ik weer wat meer tijd doorbrengen met mijn make-up. Niet meer snel smeren en de deur uit maar gewoon net even wat meer moeite doen.

Make-up kwasten vind ik het fijnst om mijn make-up mee aan te brengen en dan vooral de kwasten van Real Techniques. Mijn favoriet is en blijft de make-up spons die ze verkopen. Veel goedkoper dan de beautyblender en zoveel fijner naar mijn mening. Vandaag laat ik nog wat andere favorietjes zien van de Real Techniques kwasten. Dit keer de setting brush, een eye smudge en diffuse brush en een mini multi task brush.

Om te beginnen met de mini multitask brush. Ik heb deze variant ook al in het groot en ben er dol op. Ik breng er van alles mee aan. Soms poeder, soms bronzer. Deze vind ik super fijn om mee te nemen onderweg. Zo hoef ik niet mijn mega kwasten mee te nemen en kan ik toch nog even mijn make-up finishen. De haren zelf van deze kwast zijn wel even groot als de originele kwasten alleen is de borstel zelf het een stuk korter.

De setting brush gebruik ik erg graag voor een highlighter of een klein beetje bronzer op kleine plekken. Hiermee kan je mega makkelijk in elk hoekje en hoef je niet met een grote kwast dit te proberen. De setting brush is echt ideaal, een perfecte toevoeging voor mijn collectie.

De kwasten voor de ogen zijn erg klein en daarom fijn voor het aanbrengen van precieze kleuren op je ogen. Je kunt hiermee goed gepigmenteerd aanbrengen maar ook uitblenden. Ze zijn erg klein en daarom goed om mee te werken, wederom ideaal!

Ik ben een echte Real Techniques lover en zou het iedereen aanraden! Onder andere te koop bij Makeupshoppen.nl

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *