Fashion na de zwangerschap en gezonde voeding

Inmiddels ben ik alweer 3 maanden mama en krijg ik beetje bij beetje mijn lichaam weer terug.

Natuurlijk gaat het heus niet zo snel als dat ik misschien van tevoren gedacht had maar met kleine stapjes komen we er wel. Ik had 2 weken geleden voor het eerst weer een spijkerbroek aan. Al die tijd heb ik jurkjes, leggings of fancy joggingsbroeken gedragen. Ik kon het niet aan om me te gaan wurmen in een spijkerbroek. Het zat gewoon niet lekker… ik ben niet de dunste maar mijn buik was wel altijd vrij slank in vergelijking met de rest. Helaas heb ik er een blubberbuikje voor terug gekregen en daar moet ik mijn kleding toch nog even op aanpassen.

Zoals ik al zei droeg en draag ik eigenlijk nog steeds het liefst jurkjes met een panty of legging en dan gecombineerd met leuke riemen. Zo kun je de outfit net wat meer spice geven en ziet het er gewoon wat leuker uit. En dat niet alleen, het draagt ook nog eens mega fijn als je lichaam nog niet de oude is.

Nu ben ik inmiddels weer flink bezig met sporten en gezond eten en zitten broeken me toch al wat lekkerder. Ik droeg voor de zwangerschap alleen maar broeken en nauwelijks jurkjes, ik vond het te tuttig. Maar ik heb het nu op een hele andere manier ervaren, ja wat wil je na 9 maanden zwangerschap dan ga je wel wat experimenteren met looks. Nu ben ik echt wel weer blij om broeken te gaan combineren met T-shirts en een leuk colbert bijvoorbeeld. Of een gescheurde jeans met een oversized trui en wederom een leuke riem van bijvoorbeeld Riemenenco.

Zoals ik net al vertelde ben ik bezig met gezonde voeding en sporten. Het heeft even geduurd voor ik weer mocht gaan bewegen en nu kan ik helaas nog niet alles doen waar ik zin in heb. Ik mag bijvoorbeeld nog niet teveel springen en echt intensief trainen, ook boksen zit er nog niet in. Dat is echt afgeraden door de bekkentherapeut. Maar wie weet komt dat wel weer over een tijdje. Ik ben ontzettend blij dat ik de smaak weer te pakken heb en me echt goed kan richten op gezond eten en voldoende lichaamsbeweging. Het is echt belangrijk om je lichaam goed te verzorgen zeker na zo’n zware zwangerschap en bevalling. Daarom heb ik ook een voedingscoach in de arm genomen en hier volgt zo snel mogelijk een apart artikel over online.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *