Essence glow to go highlight palette

Zo rond de feestdagen vind ik het leuk om te shinen en net even die extra sparkle toe te voegen aan mijn make-up look.

Het Essence glow to go palette vind ik zo fijn omdat er meerdere tinten inzitten hij kostte me 3,79 en is zeker het geld waard. Ik zweer namelijk bij de highlighters van Essence. Ze zijn lekker budget, werken goed en de pigmentatie is vaak super goed.

Ze geven wel wat poeder af vind ik dat is voor mij persoonlijk niet zo schokkend. De pigmentatie is zeker wel goed alleen sommige tinten zie je net even wat beter dan de andere maar dat ligt echt aan de huidskleur die je hebt.

Ik denk dat dit palette ook erg mooi is in het voorjaar en de zomer omdat de glow echt prachtig is in combinatie met een zonnetje. Voor de feestdagen deed deze het ook erg goed omdat er veel lichtjes zijn en er kaarsjes aanstaan natuurlijk.

Voor ieder huidtype zit er dus wel een kleur in die bij je past. De donkere kleur die ik vrijwel nooit gebruikt heb als highlighter ga ik aanbrengen als oogschaduw en dat werkt ook helemaal prima.

 

Ik zou dit palette dus zeker aanrader!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *