De grootste korting vind je bij Lidl

Een beetje een gekke titel misschien maar jullie kennen vast wel de wel besproken Cien producten van Lidl.

Vooral deze producten zouden een regelrechte doeltreffer zijn. Een mega goede dupe van een creme die dik 500 euro duurder is. Ik kon deze natuurlijk niet laten liggen en heb bijna moeten vechten met een vrouw voor de laatste producten die er nog lagen. Ik was diezelfde dag direct naar Lidl gegaan en er stonden serieus nog maar 2 producten. Een serum en de dagcrème waren nog over.

Mijn moeder vond deze crème altijd al heel erg fijn voordat het bekend was dat die zoveel goedkoper was dan die van Prairie en dezelfde ingrediënten bevat. Nou blij ging ik natuurlijk naar huis met mijn serum en dagcrème, klaar om te testen.

De verpakkingen vind ik voor Lidl begrippen dus best oké, het kan veel erger en vaak is de verpakking bij dure merken ook een flink kostenplaatje. De flacon van het serum vind ik helemaal top en zeker niet verkeerd.

Mijn mening

Wat vind ik nou van deze producten allereerst is de prijs natuurlijk helemaal top! Allebei de producten waren maar 3,99. Voor mij werken ze dus echt heel erg goed. Ze smeren beiden lekker uit en voeden mijn huid erg goed. Ik vind de verpakking van het serum erg fijn en hygiënisch. De dagcrème is heerlijk voedend voor mijn huid zeker in deze koude winter. Als dit product nog eens te koop zal zijn ben ik zeker 1 van de eersten die een lading gaat inslaan.

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *