Het normale leven is weer begonnen

Daar gaan we dan weer, 14 januari ben ik weer begonnen met werken en hierbij deel ik mijn ervaring hoe het was na zo’n lange tijd.

14 januari mocht ik weer aan het werk, in het begin van mijn verlof moest ik er nog niet aan denken maar hoe langer ik thuis was hoe meer zin ik had om even van huis te zijn. Ik ben natuurlijk super lang thuis geweest. Ik mocht namelijk vanaf half mei al niet meer werken in verband met al mijn klachten tijdens de zwangerschap. Ik vond dat zo ontzettend lastig om los te laten en niet meer aan mijn werk te denken continu. Moet je nagaan wat een behoorlijke lange tijd je dan thuis geweest ben.

Het normale leven is dus weer begonnen en ik vind dat wel even wennen. Hoewel ik niet mega veel ga werken doe ik er wel veel dingen naast. Het huishouden en een baby combineren is ook al best pittig in het begin maar het loopt dus ik ben blij!

Ben je benieuwd hoe ik het leven combineer en wat ik nog meer allemaal doe? Kijk mee op Instagram, Foryourstyle.nl

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

  1. Lijkt me wel pittig, maar knap dat je toch weer gaat werken. Het lijkt me ook wel weer fijn om van huis te zijn, onder de mensen te zijn en even andere zaken aan je hoofd te hebben. Ik wens je heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *