Hunkemöller en Valentijn, de perfecte combi

Het is alweer bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde.

Ik vind persoonlijk dat je altijd leuk en lief moet doen tegen de mensen om je heen, zeker je naasten. Valentijnsdag is natuurlijk de dag van de liefde en stiekem vind ik het ook wel leuk om er iets aan te doen. Het hoeft niet duur te zijn en veel tijd te kosten maar gezellig samen eten vind ik altijd wel heel erg leuk. Meestal kijken wij ook een romantische film om het toch nog een beetje cliché te houden. Wij houden van eten maar om op zo’n dag nou echt uit eten te gaan vinden wij iets teveel van het goede.

Dit jaar hebben wij natuurlijk onze kleine meid, die stiekem onze grootste Valentijn is. Kleine cadeautjes zoals een kaartje of een roos vind ik altijd erg leuk. We blijven tenslotte vrouwen he haha.

Ik denk dat wij lekker gaan gourmetten, hapje en drankje en net even iets meer tijd voor elkaar. Zeker nu door Louá hebben we gewoon minder tijd voor elkaar en dat is soms wel eens jammer. Op dit soort momenten kun je dan toch even extra tijd met elkaar doorbrengen door iets langer aan tafel te zitten.

Stiekem heb ik een cadeautje gekocht voor Dani wat dan eigenlijk ook weer voor Louá is. win win situatie al zeg ik het zelf! Ik heb geen zin om echt uit te pakken qua Valentijnslingerie of iets. Mijn lichaam is helaas niet zoals ik zou willen maar een goede bh kan iedere vrouw wel gebruiken. Dat is leuk voor de man maar ook zeker heel erg praktisch voor de vrouw. Omdat mijn lichaam toch veranderd is kon ik wel wat nieuwe items gebruiken.

Deze prachtige bh’s zitten onwijs lekker, zijn functioneel en voor de man ook erg leuk! Mocht jij dus nog iets willen voor Valentijnsdag of juist gewoon een mooi prachtig lingeriesetje? Kijk zeker even bij Hunkemöller, de Valentijns collectie is prachtig!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *