Zomer, ik mis je!

Gelukkig is het nu al iets minder koud en zien we af en toe het zonnetje weer schijnen. Ik heb echt een ontzettende hekel aan de kou en de regen. Winters weer vind ik heus niet erg, maar die enorme plensbuien en windstormen vind ik vreselijk.

Stiekem verlang ik zo naar de zomer, eindelijk weer wat zon en vooral wat langere dagen. Ik merk dat ik niet zo goed tegen deze tijd van het jaar kan. Al weken ben ik futloos, moe en eigenlijk nergens zin in. Wat een beetje zonlicht wel niet kan teweegbrengen. Een winterdip kun je het wel noemen. Wat kan je hieraan doen? Volgens mij niks… ik neem wel wat extra vitaminepillen en probeer op mijn voeding te letten. Ook ben ik meer gaan sporten om dit ook een beetje tegen te gaan. Helaas tot nu toe met weinig succes.

 

Mijn verlangen naar de zomer wordt alleen maar groter, ik wil zon en wel nu. Ik mis het feit dat je lekker lang buiten kunt zijn. De zon op mijn huid en lekkere avonden met familie en vrienden. Op vrijdag eten wij altijd bij mijn ouders en dat vinden we allemaal heel erg gezellig. Mijn ouders hebben een veranda en hoe slecht het weer ook is, op de veranda met de warmte kachels kun je heerlijk vertoeven. We zitten daar dus echt vaak. We hebben daar zelfs eens gegeten met Kerst.

Maar ons ultieme genietmoment en geluksmoment is toch wel heerlijk met elkaar eten en dan vooral van de BBQ. Mijn broertje en vader kunnen dit super goed waardoor we dit al vrij snel in het jaar weer gaan doen. Ik kijk hier echt naar uit, super gezellig en vooral heel lekker. Familiemomenten vind ik erg belangrijk en op deze manier kun je het combineren met lekker eten en een gezellige avond.

Zelf hebben wij nog geen barbecue, maar die zouden we wel graag willen. Vooral de Green Egg spreekt ons aan, de kleur maar ook het design vinden wij top. Omdat wij natuurlijk willen gaan verhuizen binnen nu en 2 jaar vinden we het zonde om hier nu ons geld aan uit te geven. In de toekomst komt er dus zeker een barbecue zodat wij ook zelf aan de slag kunnen.

De Big Green Egg MiniMax is naar onze mening echt een topper. Deze is compact maar heeft ook een groot grilloppervlakte zodat je zeker met 4 tot 6 personen kunt genieten van al het heerlijks wat je hierop kunt bereiden.

Laat de winter maar snel voorbij gaan zodat we met z’n allen kunnen genieten van het mooie weer wat er hopelijk aan zal gaan komen.

 

 

*Advertorial

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *