Louá bijna 4 maanden

De tijd vliegt, hoe cliché ook.

Louá is al bijna weer 4 maanden en echt wat zijn wij gek op haar. Ze is echt de liefste baby de we ons maar hadden kunnen wensen. Ze lacht de hele dag en doet het echt heel erg goed.

Ze slaapt meestal van 9 uur ’s avonds tot 9 uur ’s ochtends zonder voeding. Hoe heerlijk is dat voor haar, maar ook zeker voor papa en mama haha. Ze is een ontzettend makkelijke baby en dat is heerlijk, zo ga je snel de deur met haar uit. Wij zijn altijd overal en nergens heengegaan en een kindje had dat toch kunnen belemmeren. Door Louá vinden wij het ook heel erg leuk om te wandelen en gewoon dat soort kleine dingen te doen. Ze kletst er lekker op los en de televisie vind ze maar al te interessant. Speelgoed wordt ook steeds aantrekkelijker en boekjes vindt ze ook wel leuk.

Ze krijgt nu 4 flessen van 210 en daar heeft ze meer dan genoeg aan. Ze is geen hongerige baby terwijl ze er wel zo uitziet haha. Ze is gewoon iets kleiner van stuk en daardoor lijkt het soms dat ze een klein bol vrouwtje is.

Omdat zij een lieve zoete baby is zou ik zo nog 10 keer zwanger willen zijn en willen bevallen. Heerlijk hoe zo’n kindje je dag helemaal kan opvrolijken.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *