Opzoek naar een kraam cadeau?

Kraamcadeaus, het is altijd lastig. Kleertjes geven vind ik eigenlijk niet zo leuk. Het is zo persoonlijk en vaak krijgen de ouders al een heleboel kleertjes. Het moet een beetje uniek zijn en net even wat meer moeite aan besteed zijn.

Bijvoorbeeld een fotobord op maat, zoals hierboven. Ik ben zo ontzettend blij met dit bord! Het ziet er heel gaaf uit en is leuk om aan iemand te geven die net is bevallen. Ik vond dit een uniek idee en daarom wilde ik dit graag met jullie delen. Je kunt hem helemaal naar smaak laten maken. Wij vonden het heel leuk om haar geboortekaartje terug te laten komen. Maar alles valt aan te passen en dat maakt het uniek.

Vind de shop hier!

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *