Heb jij een feestje te vieren?

Feestjes, volgens mij kunnen er nooit genoeg van dit soort gelegenheden zijn. Ik ben dol op uitjes waarbij al je dierbaren betrokken zijn.

Het zorgen voor en organiseren van feestjes vind ik ontzettend leuk. Van de aankleding tot aan de uitnodigingen, ik vind echt alles leuk. Menu’s maken met hapjes, drankjes  mixen of muziek uitzoeken, alles hoort erbij. Maar het allerleukste vind ik de aankleding. Je kunt helemaal uitpakken met bijvoorbeeld een leuk thema. Toen ik zwanger was van Louá vond ik het ontzettend leuk om alles mooi te decoreren in 1 bepaalde stijl. De gasten moesten in de kleur van het geslacht komen de zij dachten dat het zou worden. Hierdoor zijn de foto’s super tof geworden en zag het hele plaatje er onwijs mooi uit.

Ik wil bijna zeggen dat ik niet kan wachten tot Louá 1 wordt zodat we ook daar een super leuk feestje van kunnen maken. Ik vind het zo leuk alles tot in de puntjes te regelen. Van begin tot het eind!

Tegenwoordig hebben ze ook steeds leukere decoratie en attributen voor het organiseren van feestjes. Zo kun je bijvoorbeeld een photobooth huren. Dat is echt een geweldige investering voor je feest, van een bruiloft tot een verjaardag alles kan. Het maakt jouw feestje echt helemaal af! Je kunt de photobooth hier huren. Je huurt zo’n photobooth voor 24 uur. Dus wil je jouw 40 jarige verjaardag vieren en is er een bepaalde dresscode? Dan is het zeker leuk om dit te huren. De gasten kopen opgedoft binnen waardoor je leuke foto’s krijgt. Maar na een paar drankjes en wat dansen zullen de foto’s er heel anders uitzien. Je ontvangt alle foto’s digitaal. En mocht je dit voor je bruiloft willen huren kan er zelfs een kader gemaakt worden waarin de uitnodiging terugkomt! Te leuk zeg ik!

Mijn ouders worden volgend jaar 50, nou 1 ding is zeker dit wil ik voor ze regelen als ze een feestje geven. Een mooi gebaar en een leuke herinnering voor iedereen denk ik zo. En natuurlijk ook een heleboel lol. Ben je ook benieuwd neem dan zeker een kijkje op de website voor nog meer mogelijkheden.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *