Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Bijna 2 jaar werk ik op een leuke plek, gezellige collega’s en veel diversiteit. Dat vind ik echt heel erg belangrijk! Geld is natuurlijk erg belangrijk maar ik vind het nog belangrijker om het naar mijn zin te hebben op mijn werkplek.

Je werkt natuurlijk niet voor niks maar ik ben echt van mening dat de werkplek een fijne en gezellige plek moet zijn. Een plek waar je goed overweg kunt met je collega’s en je je gewoon thuis voelt. Je moet niet met tegenzin naar je werk gaan, anders is het voor niemand leuk. Helaas heb ik ook een baantje gehad waar ik echt doodongelukkig werd en echt met buikpijn opstond om te gaan werken. Ik stond te huilen in de wc toen het weer niet liep zoals gepland. Dit is echt verschrikkelijk kan ik jullie vertellen.

Een baan moet gewoon leuk zijn. Het is heus niet altijd helemaal geweldig maar over het algemeen moet het wel fijn zijn om te werken. En je moet daar geen last van ondervinden.

Vacature

Op dit moment zijn ze op Schiphol bezig met het werven van een hoop nieuwe collega’s. Van schoonmakers tot crewleden, voor ’s nachts en overdag. Het gaat om McDonald’s, in lounge 2/3 en noord. Ze bieden een flexibel rooster, een leuk salaris en een zeer prettige werksfeer. Uit ervaring weet ik van vriendinnen dat ze je echt een goed salaris bieden voor je leeftijd. Zoek jij een leuke baan kijk dan hier bij vacatures Schiphol.

Een prettige werksfeer zal het zeker zijn. Er zijn miljoenen mensen per jaar die op vakantie gaan en die mag jij helpen. Mensen zijn allemaal een stuk vrolijker en er zullen veel wisselende nationaliteiten zijn. Naar mijn mening een leuke baan met veel uitdaging!

Ben je benieuwd en wil je meer informatie? Klik dan zeker op de link hierboven!

 

 

* advertorial

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *