Louá 5 maanden

Onze kleine meid is niet meer zo klein, ze heeft de 5 maanden bereikt..

Ja je leest het goed, ze is inmiddels alweer 5 maanden en wat gaat het ontzettend hard. Het is niet normaal hoe snel de tijd voorbij vliegt en wat voor mini mensjes het nu al is geworden. Ze is echt een onwijs grote meid aan het worden en kan al zoveel zelf. Ze is ontzettend vrolijk en lief.

Ze weegt nu al dik 6 kilo en is al voorbij de 60 cm, zo bizar. Ze is een echte wonderbaby en slaapt al sinds 3 weken door. Ook zijn we lekker met hapjes bezig. Dit werd ons aangeraden uit het ziekenhuis voor haar darmen en haar huid. Wij hebben beiden last van onze darmen en een droge huid is voor ons ook niet vreemd.

Dat is voor haar ook wel eens lastig, want ze jeukt heel veel aan haar hoofdje en haar lijfje. Ik vind het zo sneu om te zien. Soms krabt ze zichzelf helemaal open. We hebben al 5 diverse crèmes en krabpakjes maar die lijken het niet helemaal te stoppen. Een badje met havermout doet wel echt wonderen hoor!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *