Mijn verloskundige zat onder het vruchtwater…

18 oktober 2018, 38 weken zwanger en ik mocht op controle komen bij de verloskundige want ik had inmiddels al 3 centimeter ontsluiting… Voordat ze wilde kijken hoever het nu gevorderd was moest ik gaan liggen op de behandeltafel zodat ze nog even kon voelen of ze goed lag. Ze lag nog steeds goed en vast ingedaald, happy us. Maar net voordat ze me wilde toucheren braken mijn vliezen heel spontaan op haar behandeltafel. Nou ik kan je vertellen het was net zoals in films, alles zat onder. Het vruchtwater drupte van de tafel en mijn verloskundige kon een schone broek aantrekken. Oh wat hebben we gelachen!

Daar ging ik dan naar huis, onder het vruchtwater en met een luier maatje 1 in mijn ondergoed. De weeën begonnen direct en nog geen 6 uur later lag ze op mijn buik! Onze lieve kleine Louá!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *