Ultra Rich Hyaluronic serum van Xminerals

Huidverzorging is de key op het gebied van een prachtig stralend huid en uitstraling. Ik vind het zo belangrijk om goed voor mijn huid te zorgen. Dit is toch het visitekaartje voor jezelf!

Mijn huid kon na de bevalling wel een oppepper gebruiken. Het was heel slap, niet goed verzorgd en vooral vermoeid. Toen ik dit heerlijke serum ging gebruiken zag ik vrijwel direct verschil. Als eerste haal ik mijn make-up eraf en reinig ik mijn huid. Hierna breng ik dit serum aan, met draaiende bewegingen masseer ik dit in mijn huid met mijn vingertoppen. Dit trekt vrij snel in en dan pak ik mijn nachtcrème erbij die ik hierover aanbreng. Nou gegarandeerd succes! Jeetje wat een verschil! Mijn huid ziet er zoveel stralender uit en zelfs zonder make-up en een vermoeid mommy hoofd is het nog best te doen haha.

Dit serum werkt voor mij dus echt top! Ik vind het ideaal dat er een pipetje bij zit. Zo krijg je altijd genoeg product maar zeker niet teveel. Dit is gewoon voldoende en precies genoeg voor mijn huid.

 

 

Het product bevat dus hyaluronzuur dat het vocht in je huid langdurig vasthoudt. Het geeft een jeugdige, elastische huid en de vitamine C heeft een krachtige huidverjongende werking die de dofheid doet verdwijnen. Dode zeemineralen voeden en revitaliseren de huid en de geavanceerde peptiden zorgen voor de aanmaak van huideigen collageen, elastine en proteïnen. Hierdoor is je huid steviger, en zichtbaar voller.

Kijk zeker voor nog meer van deze producten hier!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *