Louis widmer baby verzorging

Huidverzorging vind ik zelf al enorm belangrijk, maar voor een kindje met net zo’n slechte huid als ik vind ik het nog belangrijker. Louá haar huidje is zo enorm kwetsbaar. Ze heeft sowieso al veel last van eczeem, de vellen vallen letterlijk van haar huid.

We hebben de producten van de nieuwe babylijn van Louis Widmer getest en wat zijn wij hierover te spreken. Een eczeem huidje is voor een volwassenen zoals ik al een ellende laat staan voor een kleintje. Haar hele huid is mega droog en rood. Ze krabt haar hele huid kapot, echt mega zielig. Sinds ze 8 weken is gebruiken we al hormooncrèmes voor haar. Dit werkt echt top, alleen zodra we stoppen hiermee komt het in alle hoedanigheid weer terug, mega zielig, het is echt een opvlamming. Zodra we dan weer beginnen trekt het weer weg.

Zoals je begrijpt vind ik dit mega sneu voor haar, het liefst gebruik ik geen hormoonzalven voor haar. Eigenlijk werken alle andere crèmes niet. Bij de producten van Louis Widmer gaat het redelijk goed met haar huid, de wash gel is mega fijn en ruikt goed. Ook de crème voor naar buiten is echt een topper. De olie is ook erg lekker om je kleintje mee in te smeren na het badje. Alleen werkte de lotion voor Louá helaas niet zo goed. Direct nadat we deze hadden aangebracht werd ze weer wat roder op haar buikje. Die crème gebruiken we dus niet meer maar de rest werkt voor haar heel erg fijn.

Voor andere mommy’s zou ik het ook zeker aanraden, het is erg mild ook zeker voor de allerkleinste.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *