Love Radius draagdoek

Dragen is iets wat ik van te voren niet had gedacht te gaan doen. Vaak met een oudbollige gedachte keek ik ernaar. Toen Louá geboren was en ze na een paar weekjes al last bleek te hebben van reflux werd ons aangeraden te gaan dragen. Na een voeding zaten we anders minimaal 1,5 uur met haar rechtop. Op zich niet heel erg natuurlijk maar het kost wel enorm veel tijd en er moet toch nog het een en ander in huis gebeuren. We kochten een gecombineerde draagzak/doek die we alleen moesten verstellen op de buik. Ideaal met 2 personen die qua postuur enorm verschillen haha.

Toch stond een draagdoek nog op mijn wishlist. Ik vind een draagdoek gewoon super mooi en ik heb het gevoel dat het nog wat echter is. Je kindje zit echt meer tegen je aan en het voelt gewoon wat natuurlijk.

Deze doek van Love Radius vinden wij daarom ook erg fijn in het gebruik. Hij is niet alleen super lekker van materiaal, ook rekt hij heerlijk mee. De kleur is een soort grijsachtige tint met een toffe print erop. Hij ziet er daardoor super tof uit en is door de kleur ook goed te combineren met kleding. Ik vind dat namelijk ook wel belangrijk!

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *