Batiste wildflower droogshampoo

De zomer is zich al steeds een beetje aan het tonen en oh ik verlang naar de zomerse avonden en de gezelligheid. Ik kan niet wachten tot het vakantie is en we heerlijk onbezorgd kunnen genieten van dat heerlijke zonnetje.

Batiste neemt ons alvast mee naar die heerlijke zomerse momenten met de nieuwe geur wildflower.  De prachtige flacon heeft een mooie botanische print. De geur is een fruitige mix van allerlei soorten bloemen en fruit. Deze vrouwelijke geur bevat tonen van watermeloen sorbet, hibiscus, appel en lotusbloesem en vergeet niet sandelhout en muskus. De laatste 2 vormen de basis voor de perfecte geur die de hele dag in je haar blijft hangen. Zoals ik al aangaf krijg ik hier echt een zomerse vibe van!

Wil je je haar tussen het wassen door een oppepper geven zodat je niet helemaal je haar hoeft te wassen probeer dan zeker de heerlijke nieuwe geur van Batiste uit! Ook is het ideaal om je haar te stylen of natuurlijk een lekkere geur te geven.

Je shopt deze prachtige insta waardige flacon voor 5,49, je krijgt dan 200ml optimaal genot. Vooraf even goed de flacon schudden en zorg dat deze minimaal 30 centimeter van je haar verwijderd is. Je kunt je haar nu verdelen in verschillende secties waardoor je echt het vette haar goed kunt aanpakken. Spray nu op de wortels van je haar en ga zo pluk voor pluk verder. Je haar zal niet alleen lekker ruiken ook is het niet meer vet en ben je klaar om direct de deur uit te gaan. Ik moet helaas mijn haar echt vaak wassen omdat het snel vet wordt. Door deze droogshampoo’s is dit echt niet meer nodig. Mijn haar voelt fris en niet meer vet aan waardoor het mega veel tijd scheelt ’s ochtends. Zeker ook met een kleintje erbij is dit ideaal!

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *