Hoe start ik een webshop?

Ja, hoe start je nu een webshop? Je hebt leuke ideeën in je hoofd, misschien al een leuk product op de plank? maar hoe start ik nu eigenlijk?

Misschien weten jullie het al maar sinds februari 2019 ben ik tevens eigenaresse van mijn webshop North Jewellery. Ontzettend leuk en ik had al veel langer het idee om dit te starten. Voorheen begon ik ergens aan maar liep het toch niet zoals gepland en gaf ik het op. Dit keer wilde ik het doorzetten en ben ik er echt voor gegaan. Ik zit bij JouwWeb aangesloten en dit is de eerste stap in de goede richting! Zorg dat je bij een goede hosting bent aangesloten. Voorheen zat ik bij Jimdo maar dit beviel mij vele malen slechter, helaas. Het was een veel groter bedrijf en ik had het gevoel dat ik daar niet persoonlijk behandeld werd. Dit is wel een van de eisen die ik belangrijk vind, een persoonlijk contact en snelle respons. Bij JouwWeb is dit tevens heel anders, je vraag is zo beantwoord en dat is in het geval van een nieuweling mega fijn!

Zodra je bent aangesloten bij een hosting kun je producten gaan toevoegen in je webshop. Je site kun je gaan aanpassen en het helemaal naar eigen smaak maken. Dit is super leuk om te doen, maar het geeft ook echt geen stress. Ik zag daar heel erg tegenop omdat ik het bij de vorige hosting niet begreep. Maar heel eerlijk, het was zo gepiept. Afgelopen week dacht ik ineens ik wil dit en dit even aanpassen zodat mijn shop er nog frisser uitziet. Nou 2 keer klikken en het is verholpen, echt ideaal!

Doordat de stress is weggenomen, en het gewoon heel makkelijk is om mee te werken zowel voor een beginner als voor een gevorderde. Wil je steeds weer eraan werken en je webshop laten groeien. Er zijn ook meerdere pakketten beschikbaar bijvoorbeeld voor 5 producten of een ongelimiteerd abonnement. Dit is dus in het geval van een ondernemer met maar 1 goedlopend product super fijn! Maar net voor mij is het 2e pakket echt top. Ik heb gewoon meer producten te koop! De ene keer zijn dit er 30 en de keer erna 60, het ligt aan de inkoop. Ik ben echt blij dat er geen limiet voor mij geld waardoor ik dan soms in een ander abonnement zou vallen. De abonnementskosten zijn ook prima te doen, variërend van 8-16 euro per maand.

Een webshop is mega leuk en in dit geval echt een appeltje eitje! Neem zeker even een kijkje en mocht je vragen hebben, let me know.  Dus wil jij ook een webshop maken? Probeer het gewoon, het valt ontzettend mee en is echt heel erg leuk om te doen.

 

 

 

 

 

 

 

*advertorial

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *