Blue moral care

blue m care

Witte tanden wie wilt het nou niet en dan ook nog goed voor je tanden zorgen. Ik heb eigenlijk altijd last van mijn tanden en tandvlees.

Mijn tandvlees is vaak opgezwollen, ik poest blijkbaar te hard. Heb altijd gaatjes en mijn glazuur heb ik al jaren niet meer. Ik vind de tandarts ook echt een verschrikkelijk persoon haha. Plaque heb ik ook altijd op mijn tanden en ik probeer echt zo goed mogelijk voor mijn gebit te zijn. Poetsen met een zachte borstel en goede tandpasta helpt dan enorm. Flossen is in mijn geval ook ontzettend belangrijk en ik probeer dit dan ook wel meerdere keren per week te doen. Want eerlijk is eerlijk elke dag schiet er gewoon bij in.

De producten van Blue m care worden verkocht via de website en ook bij tandartsen, mondhygiënisten en apotheken. Ze verkopen tevens tandpasta’s met en zonder fluoride, wat naar mijn mening heel fijn is. De producten zijn ontwikkeld door kaakchirurgen, implantologen en tandartsen. Beter kan denk ik niet? De tandpasta met fluoride is echt mijn favoriet, deze zorgt voor een goede dagelijkse verzorging zeker ook voor het tandvlees. Ik vind de producten erg goed smaken en werken prima. Na gebruik heb ik echt een fris gevoel en dat vind ik ook ontzettend belangrijk!

Wij poetsen eigenlijk altijd elektrisch en dat vind ik ook echt heel fijn. Ik merk alleen dat ik vaak te hard poets en ik wissel dit nu af met een zachte tandenborstel. Mijn tandvlees reageert hier veel beter op en door de afwisseling zie ik ook echt verschil in de hoeveelheid plaque.

Ik vind de producten erg lekker en fijn in gebruik, zeker een aanrader. Ze hebben diverse aanvullende producten om je routine helemaal af te maken.

 

blue m care

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *