Uitscheuren, voel je niks van…

Voordat ik überhaupt zwanger was had ik het al over uitscheuren.  Dat leek me gewoon een verschrikking. Ik heb gelukkig een bizar hoge pijngrens dat zelfs artsen versteld staan. Maar toch, het klinkt al gruwelijk!

Ik ben nooit bang geweest voor de bevalling en achteraf gezien vond ik het ook echt niet pijnlijk. Tot ik hoorde dat ik voor 98% zekerheid naar de OK moest omdat ik zo erg was uitgescheurd dat het leek alsof m’n darm en bekken waren aangetast. Na een bezoek en gefroet van 6 artsen terwijl ik lekker lag te kroelen met m’n pasgeboren baby kreeg ik te horen dat ze me toch zelf gingen proberen te hechten. Ze wilden het op die manier aankijken of het zo ook goed zou gaan genezen. En heel eerlijk het boeide mij niks haha, ik had m’n baby! Het hechten zelf vond ik ook absoluut niet vervelend. Achteraf hoorde ik van veel mommy’s dat ze erg veel last hadden van de hechtingen. Hier heb ik ook echt zeker niks van gevoeld!

Uitscheuren zonder iets te voelen kan dus echt. Voel je niks van joh!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *