Veranderd nu ik moeder ben?

Het klinkt misschien heel vreemd maar ik ben ontzettend veranderd nu ik moeder ben!

Voorheen liet ik eigenlijk altijd over me heen lopen en viel er steeds een druppel bij in de emmer. Maar op een gegeven moment was het teveel en zat ik echt diep in de shit met stress en alle ellende die ik rond maalde in mijn hoofd. Natuurlijk is dat nog steeds wel eens zo, ik bedoel het is gewoon de aard van het beestje. Dit kan niet zomaar ineens heel anders zijn.

Maar toch merk ik bij mezelf enorm veel verschil. Sinds Louá er is ben ik gewoon wat assertiever geworden. Ik laat het niet meer zo ver komen en wil zoveel mogelijk stress voorkomen. Dit niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn dochter en vriend. Zij zijn gewoon het allerbelangrijkste in dit leven en iedere keuze die ik maak geldt ook voor hen.

Bijzonder hoe je dit automatisch aanpast eigenlijk. Het is gewoon puur natuurlijk!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *