Jasper Alblas

Je leest het goed… ik ga weer starten met een nieuwe levensstijl. Want ja na een zwangerschap is het wel nodig dat we weer eens goed aan de bak gaan. Ik heb ondertussen alles al getest wat er bestaat maar wat voor mij gewoon het beste werkt is koolhydraatarm.

Koolhydraten kan mijn lichaam gewoon niet goed verwerken. Ik krijg er een opgeblazen gevoel van , voel me niet lekker en het maakt me ontzettend sloom en lui. Ik probeer nu al 3 weken koolhydraatarm en veel sporten in combinatie met intermitted Fasting/ fasted cardio. Nou jongens ik kan jullie vertellen dit doet een mens zo goed. Althans voor mij in elk geval. Mijn lichaam reageert hier zo goed op. De honger verdwijnt en dat niet alleen. Ook mijn opgeblazen buik is verdwenen. Mijn buik is gewoon een stuk minder onrustig en ik voel me een stuk lichter. Inmiddels ben ik in deze 3 weken ook al 5 kg kwijt.

Ik ben niet mega streng en wil mezelf niks verbieden. In het weekend mag ik ook wat lekkers en geniet ik ook van een stukje brood of een beetje chips. Maar dit is voor mij prima! Ik wil me gewoon niet zo’n opgeblazen olifant voelen. Ik vind sporten heerlijk en ik heb er ’s ochtends ook gewoon zin in.

Ben je benieuwd naar mijn journey en interesseert het jou ook om koolhydraatarm te eten? Blijf Foryourstyle dan in de gaten houden en vergeet niet Foryourstyle.nl ook te volgen op Instagram.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *