Outfits voor Louá

Het heerlijke weer is op dit moment niet echt ergens te bekennen maar ook Nederland kent mooie dagen. Ik kan echt niet wachten om Louá lekker met haar blote beentjes in het zand te zien spelen. Ze is qua lengte niet heel erg gegroeid en zit nu met bijna 7 maanden alsnog rond de 61 cm. Het is voor mij ontzettend lastig dus om voor haar kleertjes te kopen. Want ja moet ik voor de hoogzomer alsnog 68 aantrekken of zal ze nog een snelle groeispurt maken en kan ze misschien net 74 aan.

Meestal kijk ik dus een beetje naar de kleding. Kan er nog iets overheen? Een vestje misschien handig om erbij te nemen? Kan ze hoge sokken hieronder aan waardoor ze het eerder aankan? Als je het zo bekijkt kom je er wel uit en maak je het jezelf gewoon een stuk makkelijker.

De stijl die ik bij haar heel leuk vind verschilt enorm. De ene keer vind ik het super leuk als ze kant en kraagjes draagt terwijl de volgende dag het ineens anders kan zijn en dan trek ik haar het liefst zwart en leer aan… Dat vind ik stiekem ook wel echt het leukste, de afwisseling met stijlen. Je kindje ziet er daardoor steeds anders uit.

We hebben al een aantal keer items bij Schattigebabykleertjes gekocht, een super fijne site met mega snelle levering, I LOVE IT! Ze verkopen de leukste items en ook niet alleen voor baby’s, ook de kindermaten kun je hier vinden. Heel handig dat alles zo bij elkaar te vinden is.

Hieronder deel ik een paar outfits met lookjes die ik gecreëerd heb. Heel leuk om zo al wat outfits bij elkaar te zien. Ik ben niet van de drukke printjes, opdrukken en teksten. Het shirtje van Vingino is dan ook echt wel een uitzondering. De kleding vind ik niet perse geweldig voor Louá maar kan zo leuk zijn bij andere kindjes.

 

Hier dus een shirtje van Vingino met een wit effen spijkerbroekje. Deze combinatie zou ik dan maken met een leuke witte strik of haarband. Vooral de ruffles vind ik top! Hierdoor krijg je een hele andere outfit en dat maakt het erg speels.

 

Dit is toch wel mijn favoriet! Ik ben echt dol op kraagjes en wit/beige/neutrale tinten. Het staat Louá heel erg mooi maar het is ook gewoon lekker fris en clean. Dit leuke rompertje van Name It heb ik gecombineerd met hoge sokken en schoentjes voor als ze straks begint te stappen. Dit zal nog wel even duren maar toch haha. De items van Name It zijn zo super leuk de laatste tijd. Ze hebben diverse stijlen zodat er voor ieder wel wat tussen zit. De gouden schoentjes maken dit toch helemaal af? De sokken en de strikjes komen uit een boetiekje in de buurt.

Ook hebben we een wit broekje van Koko Noko met aan de zijkant een zilveren/zwarte en neon roze streep. Dit vind ik gewoon heerlijk aan haar aan te trekken. Het zit lekker los en ze kan er vrij in bewegen, dat vind ik erg belangrijk. En met de neon streep is ze natuurlijk helemaal trendy straks.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *