Leven met een voetbalfan…

Jullie lezen het goed en waarschijnlijk ben ik niet de enige vrouw die hier mee te maken heeft, mannen en voetbal… Houd er maar over op.

Ik meen het als ik zeg dat Dani de nummer 1 voetbalfan is. Voorheen heeft hij altijd gevoetbald en zijn interesses liggen er nog steeds. Ronaldo fan numero uno laat ik maar zeggen. Maar dat niet alleen, ook PSV, Juventus en Real Madrid zijn favorieten. Maar mocht het zo zijn dat Barcelona speelt tegen een andere club moet dat ook gevolgd worden want stel je voor dat Barcelona zal winnen. En terugkijken is geen optie! Laat dat duidelijk zijn! Ik zeg wel eens, je kunt toch daarna alles terugkijken. ‘Hallo dat is toch niet echt’. Nou je hoort het dus, zijn hele leven draait om voetbal kijken.

Als we op vakantie zijn, op verjaardagen, noem maar op. Overal moet er worden gekeken want anders gaan we niet. Eredivisie live kijken is dan voor Dani ook de uitvinding van de eeuw. Zo kunnen we ook gewoon de deur uit haha. Want ik was er nog niet, maar hij kijkt niet alleen alle wedstrijden die hij ook maar een beetje interessant vindt. Hij vindt ook alle praat programma’s fantastisch. De voor en nabeschouwing en alle filmpjes die erna online verschijnen moeten namelijk ook bekeken worden. Met als opper favoriet Veronica Inside.

Dit is voor mij allemaal prima zolang ik er maar niet naar hoef te kijken. Jullie weten namelijk wel hoe ik ben veranderd na de zwangerschap haha. Ik laat niet meer over me heen lopen en doe geen dingen waar ik geen zin in heb. Ik kijk lekker naar iets anders en vermaak me wel. Ook wel eens lekker toch geen last van je vent. Zo kunnen wij altijd samen kijken wat te willen en krijgen we daar ook geen onenigheid over. Hij doet zijn ding en geniet ervan en ik ben blij want ik hoef niet verplicht mee te maken of thuis te blijven.

Voor iedereen die hier ook mee te maken heeft, neem alsjeblieft een kijkje en wees me dankbaar haha!

 

 

 

*advertorial

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *