Louis Widmer selftan

Zelfbruiner, you love it or hate it.

Maar door een moeder met meerdere keren een melanoom(huidkanker) vind ik het echt fijn dat het bestaat. Zoals jullie misschien wel weten ben ik een enorme fan van Marc Inbane. Maar ik moet mijn standpunten aanpassen, deze selftan van Louis Widmer is nog veel geweldiger dan de Marc Inbane!

Ten eerste vind ik het echt heel fijn dat het een crème is en geen spray. Door de spray die ik voorheen gebruikte zat het overal en nergens. Ik bracht het vaak alsnog aan met een handschoen zodat ik het echt plaatselijk kon aanbrengen en het niet overal zat. Ik vind de verpakking en prima uitzien. Niet spectaculair maar daar gaat het natuurlijk ook niet om. De textuur vind ik dus erg fijn en de geur is ook prima.

Before

After

Het uitsmeren gaat zo fijn doordat het een luchtige crème is. Je huid ruikt na het insmeren wel naar zon, alsof je een hele dag in de zon hebt gezeten die geur. Ik vind dat een zeer prettige geur, heerlijk gewoon.

Dit is de eerste selftan die mij een mooi egale tint geeft en zeker niet oranje eruit laat zien. Ook geeft deze zelfbruiner niet af waardoor je lakens en kleding niet ranzig zijn na het aanbrengen. Wederom een pluspunt!

Binnenkort ga ik nog 2 zelfbruiners testen, dus ben je benieuwd of deze ook goed bevallen houd Foryourstyle.nl dan goed in de gaten.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *