Lichttherapie mijn ervaring na 6 weken

Direct na de zwangerschap kreeg ik overal uitslag die niet meer overging, alleen met prednison.

Helaas wilden de artsen op een moment niet meer prednison geven. Mijn lichaam was op de zware zwangerschap en de bevalling. Niets hielp meer van hormoonzalven tot zwaardere geschut. Er zat niks anders op dan lichttherapie, nou ja prima dacht ik. Er moet vast iets aan de hand zijn en waarschijnlijk was dit een gevolg van de medicatie in de zwangerschap.

Lichttherapie hield in dat ik 2 keer per week bestraald moet worden in een cabine. Eerst begin je met 20 seconden ongeveer en dit gaat uitlopen naar minuten lang in een cabine staan. Dit zou in combinatie met een hormoonzalf goed moeten werken. Ik moet heel eerlijk zeggen dit ik het mega intensief vind. Louá moet ik telkens ergens onderbrengen want ik kan haar gewoon niet meenemen en 10 minuten laten wachten op mij.

Tot nu toe merk ik nog weinig verschil en is het even aankijken. Met een paar weken tot maanden zou het goed moeten uitpakken. Het is de bedoeling dat ik minimaal 4 maanden moet gaan om verschil te zien. We wachten af, tot die tijd is het wel fijn want een lekker kleurtje krijg je er wel van.

I keep you guys posted <3

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *