Lillydoo luiers

Lillydoo luiers zijn niet alleen superschattig en trendy maar ook nog eens ontzettend goed voor de zachte babyhuid.

Louá heeft sinds haar geboorte al droge plekken en een eczeem achtige huid like her mommy and daddy. Het is soms best een zoektocht wat wel of niet werkt voor haar en haar huidje. Je wilt natuurlijk het beste voor je kind.

Met luiers is dit ook altijd erg lastig. Ik ben namelijk ook nog eens best lastig als het gaat om hoe het eruit ziet. Ik wil gewoon dat het er mooi uitziet en dat het bijvoorbeeld ook net even anders is dan reguliere luiers. Natuurlijk is er ook enorm veel verschil tussen bepaalde merken met luiers. Zo testte ik laatst de eigen merk luiers van de Trekpleister omdat we deze nog hadden staan. Nou echt dit zijn de meest verschrikkelijke luiers in mijn ogen. Louá is nog nooit doorgelekt in een luier maar in deze kreeg ze het wel echt voor elkaar. Super onhandig en vies natuurlijk! Deze luiers gaan wij dan ook zeker niet meer gebruiken!

 

 

De luiers van Lillydoo zijn super goed voor haar huidje, ze krijgt hier geen droge plekken van en haar eczeem is verdwenen in dit gebied. Wat ik ook prettig vind is dat ze goed aansluiten, de pasvorm is top en het materiaal echt onwijs goed is. De printjes zijn natuurlijk ook leuk voor het oog, daar wordt mama dan weer blij van. Er zit geen parfum in wat voor haar zo goed doet. Ook de billendoekjes zijn beiden erg fijn. Ze maken goed schoon, voelen stevig aan en zijn niet al te nat. Ze zijn wel goed vochtig en voelen zwaar aan waardoor je eigenlijk met 1 doekje al alles kunt schoonmaken. Ze zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar, nog een pluspunt.

Ook krijgt ze van deze doekjes weer geen reactie. Super fijn natuurlijk! Je kunt bij Lillydoo maandboxen bestellen met alles erbij waardoor je nooit mis grijpt. Nou zoals je misschien al hoort ben ik ontzettend te spreken over deze geweldige luiers.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *