Decoratie voor de babykamer en foto cadeaus

De babykamer is echt een plekje waar ik graag kom. Ik word zo ontzettend blij van al die spulletjes.

Voor de babykamer is het naar mijn mening belangrijk dat het rustig is en een baby niet al teveel prikkels krijgt door een mega drukke items bijvoorbeeld. In Louá haar kamertje is eigenlijk geen kleur te bekennen haha, niet omdat we dat voor haar niet willen maar wij zijn gewoon niet zo van felle kleuren. Het liefst hebben wij beige, naturel, grijs en poeder achtige tinten.

Natuurlijk hebben we wel wat vrolijke items nodig en daarom staat dit leuke trapje in haar kamer met wat versiering erop. Bijvoorbeeld een leuke dromenvanger, een muziekmobiel en een toffe wasmand. Maar ook hebben wij 2 posters hangen die het echt af maken. Haar naam is Louá, Lua spreek je hetzelfde uit en is Portugees voor maan. We vonden het dus onwijs leuk om dit terug te laten komen in haar kamertje. Ook een schoolplaat met haar sterrenbeeld vind ik prachtig, ik geloof namelijk dat een sterrenbeeld jouw uniek maakt.

Dit maakt haar kamertje extra bijzonder en ze kijkt er zelf ook echt graag naar. Tevens is dit ook echt een leuk foto cadeau. Je kunt dit helemaal personaliseren en bijvoorbeeld geven voor Vaderdag met een toffe tekst of leuke foto. Ik vind het namelijk altijd leuk om iets dierbaars te geven maar ook iets waar een persoon wat aan heeft. Zo geef ik voor Vaderdag graag een mooie blouse of shirt, een toffe schoen of een parfum. Maar ook vind ik het wel mooi om iets te geven wat blijft en wat misschien emotioneel gezien iets te overdreven is maar bijvoorbeeld een sleutelhanger met foto is ook altijd goed.

Wat geven jullie het liefst met bijvoorbeeld Vaderdag? Is dit een cliché cadeau of echt iets waar jij goed over nagedacht hebt?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *