Mijn ervaring met Picnic

Eindelijk kwam die dag.. de dag dat wij konden bestellen bij Picnic. Op Instagram kreeg ik veel de vraag of ik mijn ervaring wilde delen met jullie, so here it is!

Picnic is de meest snelgroeiende boodschappenservice die er is. Ik zag ze af en toe wel eens voorbij rijden en dacht oh laat ik hier eens bestellen. Nou mooi niet ik kwam in de wachtrij terecht met 2598 mensen voor me. Oke dit zou wel even gaan duren, maar ik liet het even links liggen tot ik na een paar weken al een bericht kreeg met een wachtverzachter. Dit is een leuk product die je gratis krijgt omdat je moet wachten tot je kan bestellen. Er vlogen wat weken voorbij en er kwamen steeds meer wachtverzachters bij, cherry tomaten, quaker havermout, een zak ham kaas chips en een rol oreo’s. Dit vond ik dus echt niet erg zeg maar.

Na ongeveer 6 weken konden wij eindelijk bestellen. Vanaf 25,- wordt het gratis thuisbezorgd wat ik echt ideaal vind. Bij Albert Heijn bijvoorbeeld kost het mij vaak veel geld of ik neem de producten waarbij je wel gratis bezorging krijgt maar wel 15,- aan onnodige producten moet aanschaffen. Bij Picnic is het dus vanaf 25,- euro gratis, ideaal voor ons en ook zeker fijn voor mensen die slecht ter been zijn. Voor oudere die bijvoorbeeld alleen zijn is dit ook top want het drempelbedrag ligt ook niet zo hoog.

Je besteld je producten, betaald via IDEAL en kiest een bezorgmoment. Je krijgt bij levering exact de locatie van de bezorger door zodat je altijd op tijd thuis kunt zijn. En niet het hele tijdvlak thuis zit te wachten. Dit is wederom weer een pluspunt!

Wat ik ook erg fijn vind aan Picnic is dat ze werken met plastic tasjes in plaats van kratten waarvoor je erg veel geld betaald. Deze plastic zakken zijn om her te gebruiken. Je betaald geloof ik 20 cent statiegeld per zak en deze krijg je weer teruggestort op je rekening als je ze inlevert. Dit geldt ook voor de lege flessen, je kunt alle flessen inleveren behalve LIDL en ALDI. Dus huismerk AH flessen of JUMBO flessen kunnen gewoon worden ingeleverd bij Picnic, ching weer een pluspunt. Mocht je deze inleveren krijg je ook dit statiegeld binnen een paar dagen teruggestort.

Kortom zoals je waarschijnlijk wel leest ben ik echt enthousiast hierover. Snel, functioneel, milieubewust en goedkoop. Ik zeg allemaal inschrijven bij Picnic!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *