Update Louá 8 maanden

Louá, onze kleine Louá is niet meer zo klein. Ze is gewoon al 8 maanden oud en rolt over de grond door de kamer. Ik ben benieuwd wanneer deze kleine gaat kruipen. Dan hebben we helemaal onze handen vol.

Er zijn een tijd geen updates geweest, en natuurlijk is er wel veel veranderd in die tussentijd. Ze kan al redelijk zitten, alleen zodra ze weet dat ze alleen zit valt ze om. Nou wat ik natuurlijk al zei, ze rolt de hele kamer door en heeft haar stemmetje echt ontdekt. Ze schreeuwt en gilt, en leuk dat ze het vindt haha.

Met de hapjes gaat het ook heel erg goed. We moesten al wat eerder beginnen met hapjes dan dat ik eigenlijk zelf voor ogen had. Met 4 maanden kreeg ze in overleg met de artsen al pindakaas, kippenei en natuurlijk de nodige fruit en groente proeflepeltjes. Vanaf moment 1 vond ze dit onwijs lekker en tot op vandaag smult ze van al het lekkers. Ze krijgt nu ook wat knabbel snacks die ze echt MEGA lekker vind. Ze geniet vooral van de producten van Ella’s Kitchen. Ik vind die zo handig mee te nemen en zij geniet er echt van.

Haar huidje is nog steeds heel erg droog en de hormoonzalven en crèmes gebruiken we nog steeds. Ze heeft hier heus wel last van maar laat het niet zo merken. Wij zouden echt stapelgek hiervan worden. Het is gelukkig echt een lief en vrolijk meisje! Geef me er nog maar 10 van deze! Ze huilt gewoon echt nooit! We hebben onwijs geluk met dit frummeltje.

8 maanden, 6990gram en is 63 centimeter

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *