Ella’s kitchen

Sinds Louá hapjes kan eten is ze mega enthousiast bij alles wat ik haar aanbiedt. Van kleine hapjes tot snacks en brood het maakt haar helemaal niets uit. Ze proeft alles en tot nu toe gaat alles er vrij goed in.

De producten die zij echt het allerlekkerst vindt zijn de producten van Ella’s kitchen. Niet alleen ideaal voor onderweg maar ook super gezond en toch lekker. De luiertas zit altijd vol met deze producten. Het liefst maak ik alles voor haar vers alleen dit kan simpelweg niet altijd omdat fruit bijvoorbeeld niet vers blijft of echt gaan verkleuren na een paar uur. Nu eet ze natuurlijk gepureerd eten waardoor je het minder lang goed blijft. Als ze straks gewoon gaat happen van bananen of appels is dit natuurlijk een ander verhaal. Maar voor nu dus een tas vol met dit soort producten.

De fruit/groente zakjes vind ik zo top! Zo krijgt ze een goede combinatie binnen van alles en nog wat. Maar haar ultieme snack zijn de lange puffs, oh jeetje als ze de verpakking ziet wordt ze zo wild. En ik meen het maar ik snoep hier ook wel eens van haha. En zelfs Dani en mijn moeder vinden ze lekker. De wortel/mais variant is gewoon echt alsof je chips eet haha.

Mochten jullie ook lekkere gezonde en makkelijke snacks mee willen nemen voor jullie kleintjes shop dan zeker deze producten.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *