Festival musthaves

 

Het festival seizoen is begonnen! Ga jij naar Appelsap Festival, Mysteryland, Lowlands of een ander festival? Het is in ieder geval tijd om jouw festival outfit voor 2019 klaar te maken. Ga je voor een Bohemian look of een stoere look met biker boots? Wat jouw keuze ook is je wilt een aantal dingen niet vergeten als je naar een festival gaat. Stel je voor dat je telefoon batterij opeens leeg en je bent je vrienden kwijt? Daarom heb ik een aantal belangrijke festival musthaves op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken. Zo kan jouw festival zomer niet meer stuk!
  1. Een zonnebril
Een absolute musthave deze zomer. Maak jouw festival look af met en leuke zonnebril en dans de hele dag door zonder verblind te worden de zon. Zo kun je ook stiekem naar andere festivalbezoekers kijken!
  1. Portable charger/Powerbank
Je wilt natuurlijk je vrienden kunnen appen, festival selfies foto’s uploaden op je Instagram en Snapchat. Neem daarom altijd een powerbank mee zodat je telefoon altijd geladen is. Bij hoesjesdirect.nl hebben ze verschillende soorten powerbanks voor jouw telefoon. Tip: Vergeet je kabel niet mee te nemen.
  1. Haarelastiekjes
Niemand wil met warm weer zijn haren los hebben. Vergeet daarom je haarelastiekjes niet om je haar snel in een knot of staart vast te doen. Neem er een paar extra mee voor je vriendinnen, er is vast die ene vriendin die het altijd vergeet.
  1. Geld
Zorg dat je altijd contant geld en je pinpas bij je hebt. De rijen bij de pinautomaat kunnen erg lang zijn en daar wil je natuurlijk niet op wachten. Stel je voor je mist je favoriete DJ. Met deze handige Apple iPhone XS hoesjes of Samsung Galaxy A50 telefoonhoesjes heb je je pinpas en geld altijd bij je.
  1. Heuptasje
Dé trend van 2019 en mag niet ontbreken bij jouw festival look. Een heuptasje voor al je spulletjes, zo hou je alles veilig bij je terwijl je de dag door danst.
  1. Mini Deodorant
Een kleine roller of spray om de hele dag door fris te ruiken. Je weet maar nooit wie je tegen komt.
*advertorial
Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *