Ik testte Boter en Bloem

Een kookwonder ben ik nooit geweest en zal ik ook nooit gaan worden ben ik bang. Maar toch ben ik dol op het bakken van dingen en vooral het opeten. De mensen in mijn omgeving worden hier wel eens gek van. Daar is Charèl weer met haar baksels die vaak net niet te eten zijn.

Ik testte wat recepten van Boter en Bloem en laat dit toffe concept aan jullie zien. Voor mij moet namelijk alles uitgekauwd zijn zodat er zo min mogelijk kan mis gaan. Ik ontving de dozen binnen, 2 dozen met in iedere box 1 gerecht. Een boterkoek recept en een recept voor mueslirepen met chocolade.

Alle ingrediënten zitten in 1 box waardoor je nooit losse ingrediënten hoeft te kopen die je daarna waarschijnlijk nooit meer gebruikt. Laten we beginnen met de boterkoek. Hieronder zie je wat foto’s van de box en het gerechtje die ik ervan heb gemaakt. Ik heb dit trouwens in kleine blikjes gedaan in plaats van in een grote schaal. Zo konden we ze makkelijker weggeven want zoveel eten is niet goed voor de lijn.

Met als eindresultaat een kleine impressie van mijn mini boterkoekjes. Ze smaakten erg lekker alleen had ik ze iets te hard gebakken. Oeps echt zo een Charèl actie!

Het 2e recept waren de mueslirepen met chocolade. De chocolade heb ik er niet op gedaan omdat ik ze voor iedereen eetbaar wilde maken. Deze had ik ook in kleine cupcake vormpjes gedaan zodat ze makkelijk te eten zijn en ook goed te bewaren.

De mueslirepen of cakejes waren echt onwijs lekker! Deze zou ik zeker nogmaals maken. Het concept van Boter en Bloem vind ik echt heel erg leuk en handig. Voor mij is zoiets ideaal en ook top dat je alles bij elkaar in 1 box krijgt. Ik zou het misschien nog wel handig vinden om te weten hoe ik iets goed kan bewaren waardoor je er nog langer plezier van kunt hebben. Nu heb ik vooral een lading bij mijn ouders gebracht haha.

Lijkt het jullie handig en lekker neem dan zeker even een kijkje bij Boter en Bloem.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *