Essence x pac-man trend edition blush

De nieuwe trend collectie van Essence is weer gelanceerd en ik ontving een heel tof blush palette die ik graag met jullie deel.

Dit leuke blush palette is natuurlijk al grappig om te zien. Niet echt mijn stijl qua vormgeving maar qua tinten zeker wel. Alle kleuren die het palette bevat zijn echt voor mij weggelegd. De ene keer wil ik wat meer peach op mijn wangen en de week erna kies ik toch voor een roze tint. Ik vind het dus zeker een leuke toevoeging aan de collectie. Ik durf alleen niet te zeggen of dit voor ieder publiek zo passend is. Het palette kost 3,89 en is onder andere te verkrijgen bij het Kruidvat. Ze noemen hem de 01- Beware of flashing monsters.

Je kunt ze vanaf september dus shoppen op de beautyplanken van jouw drogist. Ik vind dit soort dingen erg leuk om cadeau te doen aan iemand. Niet alleen omdat het er leuk uitziet maar ook de prijs en kwaliteit van Essence is altijd goed. Je kunt de kleuren door het doosje heen zien waardoor je precies weet welke kleur je vandaag weer eens kunt gebruiken.

In deze collectie zitten onder andere baked highlighters, oogmaskers, lipbalsems en gezichtskwasten. Het oogschaduw palette belooft wat, daar ben ik echt onwijs benieuwd naar omdat deze roodtinten en paarse kleuren bevat die ik net even anders vind dan er vaak wordt gebruikt in reguliere paletten.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Vanaf september tot midden oktober kun je ze shoppen!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *