Op kraamvisite zonder cadeau? dit kan echt niet!

Kraamvisite is toch wel het allerleukste. Ik als kraamvrouw vond het 9 maanden geleden eigenlijk niet zo’n pretje. Ik had zo geen zin in visite en zeker niet in mensen die je normaal nooit ziet en nu ineens 3 keer in de week willen komen baby knuffelen.

Mijn zwangerschap was natuurlijk geen pretje maar de bevalling ging daarentegen wel ontzettend goed. Ondanks totaal ruptuur en een stuitje die niet meer rechtstond was ik vooral dolgelukkig met onze kleine meid. Wij waren gewoon ouders! Het echte genieten kon gaan beginnen. Alleen dan heb je natuurlijk de kraamvisite… Mensen die graag willen komen kijken en jouw kleintje willen bewonderen. Ik vond dit in eerste instantie ontzettend gezellig en fijn de eerste 2 dagen maar daarna… Ik moest zelf herstellen en wennen het aan feit dat ik non stop voor een kleine mocht gaan zorgen.

De kraamtranen waren vanaf dag 3 ook niet meer te bedwingen. Er kwamen leuke cadeautjes waardoor ik nog meer tranen over mijn wangen liet glijden. Dit is in zo’n week met veel ervaringen zo ontzettend fijn en leuk. Zo kregen wij bijvoorbeeld als kraamcadeau een elektrische Vespa voor onze kleine meid van nog geen dag oud. Oké hier kan ze voorlopig nog niks mee maar wat vinden wij dit gaaf. Ook kreeg ik van mijn vriend een prachtige armband met Louá haar naam en onze tekst die in het geboortekaartje stond. Nosotros para siempre,  wij voor altijd! Je kunt het wel raden, tranen tranen tranen.

Omdat ik zelf in zo’n situatie heb gezeten weet ik gewoon hoe belangrijk het is. Het gaat niet om een materialiste gedachte maar je geeft de kraamvrouw hiermee een teken van respect naar mijn mening. Je kunt bijvoorbeeld iets kopen voor de kraamvrouw in plaats van alleen voor de baby. Babykleertjes zijn natuurlijk mega schattig alleen zo smaak gevoelig. Wij kregen van mijn zwager een ontzettend leuk stoeltje met Louá haar naam en de overige informatie zoals lengte, gewicht en tijd van geboorte. Ik ben zo blij met dit cadeau, het is echt prachtig en de persoon hierachter heeft er echt over nagedacht. Mega bijzonder cadeau! Zeker omdat hij in de stijl van het geboortekaartje gemaakt kan worden.  Je kunt hem hier shoppen! Kraamcadeau meisje of kraamcadeau jongen, je vindt het hier allemaal!

Er zijn genoeg leuke ideeën dus leef je uit en neem een leuk cadeau mee voor de kraamvrouw of de baby! Succes gegarandeerd en je maakt iemand hier heel blij mee. En onze favoriet is natuurlijk het geboortestoeltje.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *