Curvy lichaam? Deze jassen staan jou prachtig!

Jasjes, jasjes, jasjes, ik ben er zo dol op! Het liefst draag ik over elke outfit een jasje, lang vest of colbert. Ik vind het gewoon onwijs mooi staan en het maakt je outfit gewoon helemaal af.

Waar ik vaak tegenaan loop is het feit dat ik een zandloper ben maar mijn benen vind ik echt het lelijkst aan mijn lijf. Ik vind het prachtig als ik vrouwen zie met mooie lange benen en een goede bilpartij in de broek. Ik vind dit juist mijn zwakke punt en draag hier dan ook het liefst iets overheen. Een net iets langer jack of een mooie rechte jas. Dit staat bij mijn figuur echt het mooist.

In de herfst en winter komen de te leuke faux fur jasjes weer helemaal terug. Deze vind ik zo onwijs mooi alleen maakt dit me zo bol. Ten eerste door het model van het jasje en ten tweede door het materiaal. Hoe leuk ik dit ook bij anderen vind, ik weet dat ik dit gewoon echt niet kan hebben helaas. Het is teveel materiaal voor mijn lichaam, hier baal ik echt wel eens van.

De trenchcoat of een jas met een mooie riem in de middel doet het wel heel goed. Hierdoor creëer je een slanke taille en leg je het accent hier ook op. Deze jassen staan mij het mooist en dit draag ik het liefst overal overheen. Een mooie afmaker van de look, netjes maar toch ook heel classy. Op jas.nl kun je een overzicht vinden van trenchcoats en jassen met riemen.

Ook jassen die net rond de heup vallen of wat langere modellen doen het altijd goed. Het is maar net waar jij de nadruk wilt leggen. Ik wil liever het accent niet op mijn heupen leggen waardoor ik net even een langer model zoek. Ben jij wel dol op je prachtige heupen, laat ze zien. Schaam je niet voor wie je bent en pronk over de straten. Je kunt natuurlijk ook altijd shapewear dragen mocht je hier wel wat moeite mee hebben. Naar mijn mening moeten we allemaal dragen waar we blij van worden. Maatje 34 of 48, wat maakt het uit. Iedereen is prachtig van binnen en buiten. Een prachtige aansluitende jurk, een bodycon dress bijvoorbeeld kan ook onwijs mooi staan bij een wat voller lichaam. Terwijl ik dit ook prachtig vind als je slank bent. Laat jezelf zien! Be proud of who you are!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *