Birkenstock, love it or hate it

Birkenstock, ik ben niet het type vrouw die dit echt fantastisch vind of echt zou rocken als ik een look draag maar oh wat zitten ze lekker. En deze zijn ook zeker niet zo oudbollig als ik eigenlijk zou verwachten.

Birkenstock heeft natuurlijk onwijs veel verschillende exemplaren en stijlen. Kleuren en printjes kun je ook genoeg krijgen. Naar mijn mening mogen de gedachtes over Birkenstock wel veranderd worden. Als je aan deze slippers en sandalen denkt, is het eerste wat in je op komt comfort. Ze gaan naar je voet vormen en lopen goddelijk. Ik vind deze slippers ideaal voor in huis, blote voeten vind ik heerlijk maar je wilt ook wel eens naar de schuur. Mijn vriend droeg altijd al slippers in huis maar ik moest er niks van hebben. Nu ik deze zwarte rakkers in huis heb wil ik niks anders meer. Ze lopen echt heeeeerlijk! Zijn mega licht en zitten echt lekker. Er zijn bijvoorbeeld slippers met foam, zoals ik draag. De EVA collectie. Deze zijn bestand tegen water en maak je makkelijk schoon. Voor mijn bekken en rugproblemen zijn deze slippers echt onwijs fijn. Ik loop hier zo comfortabel op en krijg geen last. Ook zijn ze erg fijn voor op vakantie denk ik zo.

Mijn vader draagt zijn slippers altijd ook als hij de zee in gaat lopen zo hoef je ook geen waterschoenen te kopen maar kan je gewoon je heerlijk zittende slippers dragen. Een multifunctioneel paar denk ik zo! Weg met dat suffe imago want deze slippers zijn gewoon ontzettend leuk, comfortabel en praktisch. Deze mama vind het heerlijk.

De slippers komen trouwens van Plutosport. En ze verkopen natuurlijk niet alleen Birkenstock, ook kun je hier 20.000 anderen artikelen shoppen van diverse merken. En voor 22.00 besteld de volgende dag in huis, ik houd ervan.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

  1. Ik draag momenteel Teva’s, maar Birkenstocks wil ik ook erg graag! Mijn ex-collega is helemaal gek op het model Gizeh. Ik vind zulke sandalen in feite echt aartslelijk, maar bij deze temperaturen is het wel nodig. Fijn dat ze dan nog lekker lopen ook. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *