Mijn ervaring met Dooky

Wat was het de afgelopen weken ontzettend warm weer. Mij hoor je niet klagen hoor. Wij genieten echt van het zonnetje en de eindeloos lange dagen vol gepland met spelen, zwemmen en snacken. Nu onze vakantie ook weer over is en we weer in het normale leven gaan komen wil ik graag onze ervaring met Dooky delen.

Hitte en slapende baby’s kan soms onwijs moeilijk zijn. Toen we in Italië op vakantie waren vond Louá het ook ontzettend last in slaap te vallen. Ze wilde eigenlijk alles zien en meemaken. Ook het zonnetje steeds op haar kopje hield haar wakker. Een hydrofiel gebruik ik echt niet! Ongeacht wat! Ik vind het levensgevaarlijk! Ik heb 2 jaar lang in een babywinkel gewerkt waar we Dooky verkochten. Mensen hebben vaak niet door hoe levensgevaarlijk een hydrofiel over een kinderwagen kan zijn. Ze sluiten de hele kap van bijvoorbeeld de kinderwagen af. Je kindje krijgt hierdoor nauwelijks zuurstof en het wordt nog veel warmer in de kinderwagen dan daarvoor.

 

 

De cover van Dooky kun je vastmaken aan de bovenkant van de kap en de lange gedeeltes maak je bijvoorbeeld vast aan de duwstang van je kinderwagen. Deze cover kun je tevens ook gebruiken met je 0 groep stoel van bijvoorbeeld Maxi Cosi. Multifunctioneel door de ringen die je overal aan kunt vastmaken.

 

 

Louá sliep heerlijk als de cover een beetje over de kap heen hing. Hierdoor werd ze niet afgeleid door alles wat ze zag en bleef het echt een stuk koeler in de wagen. Wij zetten hem dan ook niet in de volle zon, maar bijvoorbeeld in de schaduw bij een terrasje. Hierdoor was het niet alleen een zonnescherm maar konden we haar ook een beetje afsluiten voor de harde geluiden, alle mensen en de verdere indrukken. Ze vindt namelijk alles maar wat interessant.

Mochten jullie nog meer informatie willen hebben houd dan zeker Dooky in de gaten op de social media kanalen.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *