Life update

Er is de laatste tijd veel gebeurd en ik wil dit dan ook graag omschrijven, want nee ik stop niet met bloggen en social media maar ik ben het gewoon even zat allemaal.

De laatste weken ben ik wat afwezig geweest op social media en op de blog. Eigenlijk op de blog al een aantal weken/maanden. Ik kon de laatste tijd geen motivatie en tijd vinden. Niet omdat ik geen ideeën had, want die zijn er genoeg.. Er was gewoon geen tijd en puf. Sinds de bevalling loop ik tegen een aantal problemen aan. Ik kan nauwelijks nog functioneren in het dagelijks leven. Huishouden, werken, bloggen, je kindje het lukt niet meer. Dit is moeilijk om zo uit te schrijven, dan is het er ineens.

Ik loop al een klein jaar bij de bekkentherapeut vanwege mijn bekken, bekkenbodem, stuit en stabiliteit. Bekken zijn instabiel, mijn bekkenbodem spieren werken niet meer en noem zo maar op. Helaas gaat dit ook niet meer beter worden volgens de gynaecoloog. Ik ben doorgestuurd naar de pijnpoli, ga toch maar weer naar een regionaal bekkenbodemcentrum en op den duur mag ik me gaan verkassen naar een revalidatiecentrum.

Sinds de geboorte van Louá loop ik ook bij de dermatoloog vanwege ernstige huiduitslag. Ik mocht bijna een jaar lang 3 keer per week naar het ziekenhuis voor lichttherapie en andere afspraken.

2 weken geleden ben ik ook nog eens geopereerd aan een zwelling onder mijn oksel, breast clinic en de chirurg hebben me helemaal onderzocht en konden niet verklaren wat het was. Ik werd geopereerd, het bleek borstweefsel te zijn, maar godzijdank niet kwaadaardig. Ze hebben dit verwijderd en tevens ook een lymfeklier. Het herstel duurt helaas best lang… de zenuwpijn is echt geen pretje en dagelijks slik ik medicatie hiervoor. Het vocht kan moeilijker weg en dit heeft tijd nodig. Ook kan ik mijn arm niet meer helemaal volledig strekken.

En nee we zijn nog niet klaar! Om dit alles even los te kunnen laten, mijn toekomst anders in te gaan delen loop ik bij een psycholoog. Ik moet voor mijzelf en mijn gezin kiezen. Niet meer doen wat een ander verlangt. De psycholoog heeft een depressie geconstateerd en verwacht ook nog eens dat er of een dwangstoornis of een vorm van autisme geconstateerd gaat worden.

Dit zal een niet zo leuk bericht zijn en waarschijnlijk zal niemand dit interesseren maar ik moet dit even kwijt. Voorlopig ben ik alleen online te vinden als dit voor mij goed voelt. Het me geen druk geeft en ik er weer plezier uit zal halen. Mocht je iets voorbij zien komen kan dat. Mocht je me niet te pakken krijgen of even niks van me horen.. je weet waarom. <3

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *